Бойовики продовжують інтенсивні обстріли із зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями. Інтенсивність застосування противником забороненого озброєння постійно збільшується.

Особливо напруженою залишається обстановка на Авдіївському напрямку. Так, сьогодні, 20 квітня, ворог обстріляв опорний пункт підрозділу однієї з механізованих бригад Збройних сил України, який розташований неподалік Авдіївки. Під час обстрілу загинули двоє українських військовослужбовців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За попередньою інформацією, в результаті обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, який розташований неподалік Авдіївки, загинули двоє військовослужбовців Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що на даному напрямку противник застосовував танки, міномети калібром 82-мм, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

Крім того, за добу, незаконні збройні формуваннями ОРДЛО із застосуванням забороненого озброєння обстріляли позиції ЗСУ, а також місцевості поблизу населених пунктів Мар’їнка, Катеринівка, Павлопіль, Верхнеторецьке, Луганське та Красногорівка. У напрямку населених пунктів Лебединське та Водяне працювали ворожі снайпери.

"Такі злочинні дії незаконних збройних формувань ОРДЛО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей та про цілеспрямовані дії щодо подальшого загострення конфлікту та небажання дотримуватися режиму припинення вогню", - говориться в повідомленні штабу АТО.

Раніше сайт Знай.ua повідомляв, що за добу бойовики обстріляли 22 рази позиції ЗСУ. Четверо українських бійців поранені.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще