Закінчення другої декади "режиму тиші" на Донбасі традиційно ознаменувалося обстрілами з боку російських окупантів, які 22 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Терористи пустили в хід 82-міліметрові міномети, гранатомети та автомати, передає прес-центр штабу АТО у Facebook.

Гаряче було на Приморському напрямку, де бойовики обстрілювали опорні пункти біля Мар’їнки, Павлополя та Водяного. З кулеметів терористи гатили по захисниках Чермалика та Красногорівки, а по оборонцях Новоселівки Другої стріляли з автоматів.

На Донецькому напрямку бойовики застосували танк та 82-міліметрові міномети, відкриваючи вогонь по опорних пунктах поблизу шахти "Бутівка". Авдіївку поливали з мінометів, великокаліберних кулеметів та автоматів.

Позиції ЗСУ в районах населених пунктів Кам’янка, Майорськ, Зайцеве та Піски ворог обстрілював з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї, а по бійцях під Опитним вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гранатомети та міномети 82 мм терористи застосували проти позицій ЗСУ біля Катеринівки. Біля Донця українських воїнів обстрілювали з гранатометів та автоматів.

За останню добу були поранені четверо захисників держави.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що бойовики обстріляли в Мар’їнці школу з дітьми.