Російські окупанти з кожним днем ​​"покращують" умови життя мешканців Донбасу. Тепер терористи стягують гроші на укріплення своїх оборонних позицій.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України в Facebook. Відзначається, що російським кадровим офіцерам все важче управляти бандами терористів. У з'єднаннях та частинах 1-го "армійського корпусу" ДНР "триває зниження рівня морально-психологічного стану бойовиків.

В українській розвідці розповіли, що терористи масово скаржаться на погіршення умов служби, а також на зневажливе ставлення ватажків до підлеглих. Бойовиків змушують здавати гроші на "оборону". Надалі все зібране фінансування розкрадають представники російського командування.

Терористів зобов'язали здати по п'ять тисяч рублів на ремонт запасного командного пункту 1 АК. Російські офіцери не зважали на розміри грошового забезпечення кожного бойовика.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, представники місії ОБСЄ помітили істотне нарощування озброєння бойовиків поблизу лінії розведення сил в зоні АТО.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще