Для ЗМІ із Росії і ДНР вперше провели екскурсію по Донбас Арені, яку з 1 березня оголосили націоналізованою власністю ДНР. Захід влаштувало так зване міністерство молоді, спорту і туризму.

- Основна мета екскурсії – показати стан Донбас Арени, а також, що звідси ніхто нічого не вивозить, всі речі залишаються на місці. Весь колектив на місці, ніхто нікуди не виїжджав, - передає Кореспондент слова керівника компанії, яка здійснює зовнішнє управління на арені Олега Ковальчука.

Журналістам показали конференц-зали, де проводилися засідання співробітників різних компаній, а також одну з VIP-лож.

В офісі Шахтаря на п'ятому рівні стадіону у кабінетах збереглися особисті речі співробітників. На столах – запилиться чашки з символікою клубу, судки з-під обідів, а також атрибутика клубу – шарфи, наклейки, канцелярія.

Після цього ЗМІ продемонстрували ушкодження в результаті обстрілу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, за скандального захисника Динамо може отримати багатомільйонну компенсацію.