Захисником Динамо Євгеном Хачеріді, який продовжує відновлюватися після травми, всерйоз зацікавився турецький Галатасарай. Український футболіст може стати альтернативою захиснику мадридського Реала Пепе, з яким клуб вів переговори протягом місяця, повідомляє Fotospor.

Контракт португальця з Бланкос закінчується цього літа, і сторони так і не домовилися про продовження угоди, тож турки могли б отримати захисника безкоштовно. Тим не менш, одну лише зарплату Пепе керівництво Галатасарая визнало занадто високою, тому було вирішено перейти на центрбека Динамо Євгена Хачеріді.

За українця турецький клуб готовий викласти компенсацію в розмірі 6.5 млн євро. Самому ж Хачеріді може бути запропонований контракт терміном на три роки.

Переговори по Євгену, контракт якого з Динамо розрахований до літа 2018 року, повинні початися протягом найближчих десяти днів.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, легендарний ветеран Динамо назвав убивць футболу на Закарпатті.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Фото Getty Images