УПЛ провела опитування фахівців експертної ради, в яку входять Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Віктор Грачов, Вадим Місюра, Геннадій Орбу, Ігор Циганик, Дмитро Поворознюк, Ігор Шуховцев, Йожеф Сабо, Олександр Денисов, у результаті чого визначився найкращий футболіст 25-го туру Ліги Парі-Матч.

За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник київського Динамо Денис Гармаш, який у зустрічі із Зорею забив переможний м’яч. Він на один голос випередив бразильця Тайсона із Шахтаря.

А Всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу, проаналізувавши підсумки останніх матчів Ліги Парі-матч, обрало найкращого наставника в 25-му турі.

Із середнім балом в 4,6 (максимум - 5) почесне звання тренера туру дісталося головному тренеру Динамо Сергію Реброву, команда якого перемогла Зорю з рахунком 1:0.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що українські клуби проголосують за формат чемпіонату України до 20-го квітня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще