У неділю, 9 квітня, в рамках 24-го туру чемпіонату України з футболу Чорноморець сенсаційно здолав Шахтар (2:1), який зазнав першої поразки в сезоні.

Після туру УПЛ провела опитування експертної ради, в яку входять Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Віктор Грачов, Вадим Місюра, Геннадій Орбу, Олександр Сопко, Ігор Циганик, Дмитро Поворознюк, Ігор Шуховцев, Леонід Буряк, і визначила найкращого гравця 24-го туру Ліги Парі-Матч.

За підсумком голосування перемогу здобув бразильський нападник Чорноморця Еліас, який у зустрічі з гірниками забив вирішальний м’яч. Він випередив на одне очко киянина Андрія Ярмоленка та дніпрянина Артема Довбика.

У той-таки час всеукраїнське об'єднання тренерів з футболу, проаналізувавши підсумки останніх матчів Прем'єр-ліги, обрало найкращого наставника команди в 24-му турі. Із середнім балом в 4,6 (максимум - 5) почесне звання тренера туру дісталося наставнику Чорноморця Олександру Бабичу.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що розпочався продаж квитків на матч Динамо - Шахтар.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще