Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ фіксують посилення позицій бойовиків в зоні АТО. Представники організації побачили велику кількість озброєння на блокпостах терористів.

Про це повідомляє прес-служба ОБСЄ. На блокпосту бойовиків "ЛНР" зафіксувала крупнокаліберний кулемет і два меншого калібру, а також РПГ-7.

На позиціях терористів поблизу населеного пункту Станиця Луганська спостерігачі місії побачили білу сигнальну ракету бандформувань. Бойовики сказали, що вона позначила їх готовність до здійснення розведення сил на лінії розмежування.

"З цього ж місця СММ бачила, що на блокпості ЛНР на південь від мосту знаходилися 10-15 терористів, а також зафіксувала крупнокаліберний кулемет, два кулемети меншого калібру, ручний протитанковий гранатомет (РПГ-7) і велику вантажівка військового типу, який використовується для перевезення бойовиків ", - розповіли в ОБСЄ.

Під час патрулювання в районах Золотого і Петровського місія констатувала спокійну обстановку. За минулу добу українська сторона СЦКК фіксувала два рази порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків поблизу Станиці Луганської. Терористи вели вогонь зі стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, міжнародна група Bellingcat виявила на окупованих територіях Донбасу новітній російський танк.