Спостерігачі місії ОБСЄ заявили, що з луганського аеродрому, який контролюється бойовиками "ЛНР" пропала військова техніка.

Про це йдеться в звіті місії.

Зазначено, що відсутні сім РСЗВ "Град", сім танків Т-72, ​​сім самохідних гаубиць "Гвоздика" і 12 буксируваних гаубиць "Мста-Б", "Гіацинт-Б" і Д-30. Де знаходиться нове місце дислокації даної техніки, бойовики не повідомили.

Також вказується, що на полігоні поблизу с. Круглик в 31 км на північний захід від Луганська співробітники ОБСЄ виявили 12 танків невстановленого типу, з працювали двигунами.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 8 квітня проросійські окупаційні війська 59 раз обстріляли українські позиції в зоні АТО. При цьому епіцентром бойових дій продовжує залишатися Приморське напрям. Відзначається, що за минулу добу четверо українських бійців отримали поранення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще