4 квітня, в одному з сіл на окупованих територіях Донбасу терорист заборонив спостерігачеві ОБСЄ скористатися мобільним телефоном.

Про це йдеться в офіційному звіті про події на лінії розмежування.

"У підконтрольному "ДНР" с. Маркино (94 км на південь від Донецька) два збройних члена "ДНР" зупинили патруль СММ і не дозволили спостерігачам просуватися далі. Патруль трохи від'їхав, для того щоб доповісти про інцидент, проте ті ж члени "ДНР" підійшли до спостерігачів і заявили, що в цьому місці не дозволяється розмовляти по телефону, а СММ повинен негайно покинути цей район", - йдеться в офіційному повідомленні.

Також в документі повідомляється, що п'ятеро бойовиків не дозволили іноземним представникам в'їхати в село Старомихайлівка через пропускний пункт.

"Один з них пояснив, що на це були отримані відповідні накази від керівництва. У той же час спостерігачі відзначили, що цивільним транспортним засобам дозволяли проїжджати через блокпост. Патруль СММ від'їхав на відстань орієнтовно 300 м на схід від блокпоста. Один з озброєних чоловіків підійшов до спостерігачів і наказав їх покинути цей район, пояснюючи це тим, що в останні дні там відбувалися обстріли", - повідомили спостерігачі ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Авдіївці бойовики роз'їжджають на автомобілі, повністю ідентичному машині ОБСЄ.