Цивільний позашляховик, що зовні схожий на машину ОБСЄ, причому не тільки за кольором, а й опізнавальними знаками, помітили в Авдіївці спостерігачі Спеціальної моніторингової місії.

Про це вони повідомили у своєму звіті.

У машині сиділи люди у військовій формі. Іномарку зафіксувала камера СММ на одній з будівель, коли та їхала на схід міста по вулиці Воробйова.

За словами представників ОБСЄ, "фейковий" автомобіль з логотипом та літерами своєї організації вони бачать в Авдіївці не вперше. Аналогічну картину спостерігали тут 4 березня. Кому і для чого знадобилося "клонувати" машину ОБСЄ, невідомо.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українські військовослужбовці розповіли, для чого використовують режим припинення вогню російські найманці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще