Російсько-окупаційні війська, які ігнорують "режим тиші" та продовжують убивати й калічити українських захисників, вчергове продемонстрували свою підлу сутність.

Вірніше, про підступну тактику терористів у зоні проведення антитерористичної операції на сході України розповіли журналістам Військового ТВ бійці ЗСУ, які нині знаходяться на передовій, у районі Ясинуватої.

За їх словами, бойовики ОРДЛО розташовують свої мінометні та гранатометні розрахунки між будинками.

Після того, як у бік позицій ЗСУ летять снаряди, вони ховаються за хатами та чекають відповіді.

Як правило, безрезультатно, оскільки на відміну від терористів, українські військові дотримуються режиму припинення вогню і намагаються не реагувати на провокації.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Правда, якщо групи диверсантів підходять занадто близько, нацгвардійці не баряться з адекватним "прийомом".

Бійці кажуть, після того, як зазеленіла природа, окупанти частіше почали влаштовувати провокації, намагаючись викликати вогонь у відповідь.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у мережі опублікували фотографії з наслідками обстрілу терористами багатостраждальної Авдіївки.