Російські найманці, яки на сході України вбивають українських захисників та мирне населення, нищать інфраструктуру і грабують покинуті будинки, вчергове продемонстрували, що для них немає нічого святого.

28 квітня терористи з реактивних систем залпового вогню "Град" обстріляли місто Попасне. Чотири снаряди впали на кладовище в селищі "ВРЗ".

За словами начальник Попаснянського відділу поліції, полковника поліції Володимира Золотарьова, вогонь бойовики відкрили близько 22 години вечора.

Пошкоджене 21 поховання. На кадрах видно вивернуті пам’ятники і розриті могили.

За словами правоохоронців, наслідки нічного обстрілу могли бути значно страшнішими, адже цвинтар знаходиться поруч з приватним сектором населеного пункту.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Поліція Луганщини порушила кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 258 КК України "Терористичний акт".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно у мережі показали, у шо терористи перетворили кладовище біля Іверського монастиря, що неподалік від Донецького аеропорту.