У Торецьку, що на Донеччині дівчина загинула на кладовищі. Неповнолітній не поділив з подругою "здобич" після поминального дня та під час сварки завдав їй смертельного удару дерев'яним хрестом.

Подія сталась в ніч на 24 квітня, - повідомили у прес-службі Нацполіції.

Труп молодої дівчини знайшов перехожий та одразу повідомив правоохоронців, які швидко розшукали зловмисника.

"Ним виявився 17-річний місцевий житель. Разом із потерпілою в ту ніч вони збирали продукти харчування, які залишали відвідувачі під час поминальних днів. Не поділивши "здобич", пара почала сваритися. Спочатку були словесні образи, а коли терпець хлопця урвався, він схопив дерев'яного хреста і завдав декілька ударів по голові "суперниці". Травми виявилися несумісними з життям", - повідомили поліцейські.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", сотні одеситів евакуювали з кладовища через повідомлення про замінування.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще