Бойовики "ДНР" не дають можливості електрикам відремонтувати лінії електропередач в Авдіївці.

Жителі населеного пункту вже звикли до відсутності водопостачання та електропостачання, сказав голова обласної адміністрації Павло Жебрівський, в ефірі українського каналу.

"З нашого боку ремонтники виходили, а з іншого боку спочатку не виходила ОБСЄ, а потім, коли ОБСЄ погодилася, бойовики почали бити по" ПромКом "- отримали відповідь. Після електрики повернулися назад, і відновлення електропостачання в Авдіївці не буде", - сказав голова адміністрації.

Поки немає електропостачання, опалення в місті відключати влада не буде. Вода подається самопливом. Таким способом вона доходить тільки до другого поверху. Щоб видавити воду вище, використовується генератор, але тільки раз на добу.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики атакують будинки мирних жителів. У мережі публікуються відео, зняті після обстрілів бойовиків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще