Бойовики збільшили активність поблизу Новотошківського. Тепер вони регулярно обстрілюють позиції українських захисників із 82-мм мінометів. За останні кілька днів армійці зафіксували на цих позиціях великий рух ворожої техніки, яку окупанти стягують на передову, майже не ховаючись.

Крім вантажівок "Урал" та БМП, на передовій помітили ще й мотоцикли окупантів.

"Було помічено декілька машин БМП-2, і вантажні машини "Урал" чисельністю п'ять машин, ще три машини БМП. Дуже дивно, що помітили там ще й мотоцикли", – каже боєць ЗСУ Валентин.

За словами українських військових, бойовики розмістили зброю трохи далі в окупованому селі Жолобок. Декілька снарядів ворога влучили у бійницю українських військ.

"У нас тут почались обстріли з мінометів 82 калібру. Влучили теж – кілька снарядів розірвали праву бійницю", – каже військовий Валентин.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Збільшення обстрілів вояки пов'язують з травневими святами.

"1 травня, 9 травня – вони так суто символічно працюють. Тому, найімовірніше, загострення можна з цим пов'язувати, і супроводжується це все випитим спиртним. Звісно, аякже!" – переконаний "Сільвер".

Армійці запевняють – на провокації не піддаються. Але про перемогу мріють.

Як повідомляв сайт Знай.ua, українські воїни на ясиноватському напрямку ліквідували над своїми позиціями розвідувальну техніку противника