Проросійські бойовики не припиняють збройних провокації проти сил АТО. За минулу добу терористи 63 обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомили в штабі АТО.

У результаті ворожих обстрілів п'ять бійців ЗСУ були поранені.

Приморський напрямок

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

На Приморському напрямку ворог обстріляв опорні пункти біля Павлополя із 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Міномети 120-мм калібру, кулемети великих калібрів і стрілецьку зброю противник застосовував по позиціях поблизу Гнутово, а по опорних пунктах неподалік Мар'їнки бойовики били ще й з 82-мм мінометів, бойових машин піхоти, протитанкових гранатометів. Аналогічне озброєння ворог застосовував також по захисниках Водяного, а до обстрілу Красногорівки підключив ще й гранатомети різних систем.

Російські окупаційні війська поливали вогнем позиції українських військових також під Широкіно, Богданівкою, Новогригор'ївкою, поблизу Новотроїцького та Лебединського. У районі Водяного діяли ворожі снайпери.

Донецький напрямок

На Донецькому напрямку противник використовував таку ж зброю. Під обстріл потрапили бійці АТО неподалік Верхньоторецького та Луганського. По позиціях поблизу Пісок ворог бив також із зенітної установки ЗУ-23-2.

Бойовики обстрілювали й захисників Авдіївки, Троїцького, Зайцево, Кам'янки.

Луганський напрямок

Аналогічною була і тактика бойовиків на Луганському напрямку.

Під обстріл потрапили українські вояки під Кримським, Новозванівкою, а також захисники Троїцького. Було не спокійно й під Новоалександрівкою, в районі Дінця і Жовтого.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, через зволікання представників ОРДЛО не вдається повернути додому загиблих в зоні АТО українських захисників.