Повернути додому загиблих в зоні проведення антитерористичної операції українських захисників не вдається через зволікання представників ОРДЛО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в соціальній мережі Facebook.

За даними штабу, у рамках гуманітарного проекту Збройних Сил України "ЕВАКУАЦІЯ 200" одразу ж після підтвердження факту загибелі бійців розпочалася процедура щодо повернення тіл героїв на підконтрольну Україні територію.

"Уже з 2 травня українська сторона готова у будь-який час прийняти тіла загиблих захисників для подальшої їх передачі родичам. Проте вже третю добу представники ОРДЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України», – йдеться у повідомленні.

При цьому українська сторона у випадках загибелі бойовиків "ДНР" та "ЛНР" завжди передає тіла без будь-яких зволікань та маніпуляцій на свою користь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", троє українських бійців загинули на Світлодарській дузі.