Бойовики "Л / ДНР" поспішили заявити про непричетність до диверсії на військових складах в Балаклії Харківської області.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на представників терористично організацій. В "міністерстві оборони" ДНР "розповіли, що їх бойовики не маю ніякого відношення до інциденту в Балаклії.

З аналогічною заявою виступили і в "ЛНР" і всіляко спростовують свою причетність до пожеж під Харковом. Але бойовики не упустили можливість відзначиться своєю черговою геніальною версією щодо можливих винуватців.

Представник "народної міліції ЛНР" Андрій Марочко звинуватив в підпалі українських військових. Вони, за його словами, нібито продавали боєприпаси зі складів. Щоб приховати факт недостачі і підірвали сховище.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в соцмережах активно обговорюють причини і можливих винуватців пожежі на військових складах під Харковом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще