Ватажки терористів заборонили шахтарям виїжджати з окупованих територій і змушують їх влаштовуватися на "націоналізовані" підприємства.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук. Шахтарям заборонили залишати терористичний анклав "ЛНР" і їздити на підконтрольні Україні території.

Тимчук розповів, що бойовики завершили "перереєстрацію" українських вугільних підприємств. В "державному банку ЛНР" вже навіть відкрили рахунки для них. Всіх шахтарів з віджатих підприємств терористи змушують писати заяву про прийом на роботу в нову структуру "ЗАТ" Внешторгсервіс "ЛНР".

"При цьому співробітникам" правоохоронних органів ЛНР "поставлено завдання блокувати виїзд співробітників вугільних підприємств, перш за все з числа менеджменту і висококваліфікованих фахівців, на підконтрольну Україні територію", - наголосив координатор групи.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в ООН заявили, що мешканцям окупованого Донбасу спостерігається критична ситуація з продовольством, електро- та водопостачанням.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще