Бойовики активно розповсюджують фейкову версію про вбивство терористів Михайла Толстих ("Гіві") та Арсена Павлова ("Мотороли"). Зокрема, окупанти вигадали легенду про те, що ліквідували їх так звані "українські диверсанти".

Відповідну думку на сторінці у Facebook висловив журналіст Андрій Капустін.

Він підкреслив, що бойовики ретельно готувалися до того, щоб швидше назвати своїм прибічникам ім'я "замовників", тому не вигадали нічого кращого, як розповісти про "успішно створений аналог ЦРУ і МІ-6 в Україні".

Інформацію почали активно поширювати в ОРДЛО, щоб у такий спосіб спробувати нав'язати людям той факт, що і до теракту у підземці Санкт-Петербурга також нібито причетні українці.

Журналіст додав, що така пропаганда підкріплюється також офіцерами ФСБ, які під виглядом цивільних можуть проникнути у будь-який населений пункт на окупованих територіях.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще
  1. Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики звинуватили українців у вбивстві ватажка терористичного угрупування "Сомалі" на прізвисько "Гіві". Окупанти вигадали версію про те, що "замовити" ватажка нібито міг керівник департаменту контррозвідки СБУ.