Злочинне угрупування бойовиків "Сомалі", яким керував покійний ватажок Михайло Толстих ("Гіві"), поповнили російськими кадровиками. Відібрали для цього військових, які свого часу служили у бойових залізничних підрозділах РФ.

Про це повідомляє InformNapalm.

Українські волонтери знайшли також докази того, що один із так званих "універсальних солдатів", як їх позиціонують у Кремлі, вів прицільний вогонь по Макіївці.

Ним виявився контрактник родом із Чеченської республіки, Магомед Закріеве, який свого часу служив у 39-1 окремій залізничній бригаді Південного військового округу ЗС РФ.

Він навіть не приховував ні від кого, чим саме займається, постійно публікував знімки на тлі окупованих територій, хизувався зброєю та медалями "За службу на Північному Кавказі".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сумнівів у тому, що він справді належить до російського підрозділу, у активістів немає: піксельна форма, петлиці та шеврони, спецтехніка – все це підтверджує попередню версію.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики так званої ДНР влаштували масштабні тренування, обстрілюючи підконтрольні Україні території.