Бразильський воротар Бруно Фернандес, який був засуджений до 22 років тюремного ув'язнення за замовлення вбивства колишньої подруги знову повернувся за ґрати

Нагадаємо, що Фернандес вийшов на свободу достроково в лютому 2017 року і навіть встиг підписати контракт з клубом другого бразильського дивізіону, а також провести за нього п'ять матчів.

Однак звільнення воротаря викликало бурхливу реакцію в бразильському суспільстві і 25 квітня верховний суд країни постановив, що він повинен повернутися у в'язницю.

Нагадаємо, що Фернандес вирішив вбити коханку в 2010 році, після того як та почала вимагати від одруженого голкіпера виплати аліментів на утримання їх сина. За даними поліцейських, Бруно викрав і задушив дівчину, а після цього разом зі спільниками розрізав її тіло на шматки і згодував його собакам.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що футболіст, який по-звірячому замордував коханку, вийшов на волю і далі гратиме.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще