Американська поп-принцеса Брітні Спірс вже другий рік поспіль виступає з концертом у Лас-Вегасі. І, мабуть, звична програма вже стала для співачки занадто нудною.

Тому виконавиця вирішила внести різноманіття і додати до шоу трохи пікантності, пише Dailystar.

Під час виконання еротичної пісні Freakshow Брітні покликала на сцену добровольця. На молодого чоловіка одягли бандаж і нашийник.

Танцюристи співачки тримали хлопця, на випадок, якщо йому заманеться розпустити руки. Однак тримати, напевно, варто було Спірс.

35-річна зірка запально крутила стегнами біля молодого чоловіка, а потім несподівано схопила його за інтимне місце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

[[{"fid":"178528","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"850","width":"620","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

"Він такий милий, як Прекрасний Принц", - закричала зі сцени Брітні.

Варто відзначити, що хлопця такі витівки співачки нітрохи не збентежили. Навпаки, він виглядав дуже задоволеним.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", облисілий і хворий Діма Білан показав сумні фото.