Брови є значущою прикрасою жіночого обличчя. Щоб створити ідеальну форму брів можна звернутися до фахівця абов ході довгих тренувань знайти для себе ідеальну форму, яка буде підкреслювати риси обличчя.

Фінська художниця з макіяжу Стелла Сиронен придумала новий тренд в оформленні брів, який вже користується попитом серед дівчат.
Художниця опублікувала фотографію свого мистецтва, яку вона пізніше назвала "брови-пір'я". На фотографії можна було побачити, як бров розділена горизонтальною лінією навпіл при цьому волоски були зачесані в різні сторони. Така техніка розчісування брів нагадує перо.

Для того, щоб укласти брови у формі пір'я, треба розділити бров горизонтальною лінією навпіл, а волоски розчесати в різні сторони від лінії. Ніяких зайвих рухів і ваш образ стане яскравим і незвичайним.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Для дівчини догляд за бровами дуже важлива складова життя. Модниці постійно стежать за новинками в світі моди і макіяжу і зовсім недавно охрестили новим трендом брови у вигляді пір'я.

Фінська художниця сама назвала роботу новим трендом, але з-за активного застосування новинки дівчатами така форма брів з великою швидкістю стала цікавити молодих дівчат.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що для вищипування бровей, нам буде потрібно дзеркало, пінцет, антисептичний розчин. Найкраще використовувати пінцет із закругленими кінцями. Перед вищипуванням пінцет необхідно обробити антибактеріальним засобом або спиртовим розчином. Очистіть область брів косметичним засобом, пізніше необхідно знежирити шкіру в області брів. Найкраще проводити цю процедуру в першій половині дня, при денному освітленні.