У п'ятницю, 5 травня, в рамках групової стадії чемпіонату світу з хокею збірна Швеції зіграє зі збірною Росії.

Авторитетні букмекерські організації не виділяють явного фаворита в цьому протистоянні. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Росії з коефіцієнтом 2,3. Можливий успіх Швеції тут оцінюється трохи вище - 2,45. Нічийний результат - 4,25.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу російської команди коефіцієнт 2,35. Вікторія шведів тут оцінюється трохи нижче - 2,4, а ось нічия - 4,33.

Букмекерська контора William Hill ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Росії - 2,4, перемога Швеції - 2,4, нічия - 4,6.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в матчі Чехія - Канада букмекери ставлять на перемогу північноамериканської команди.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Getty Images