У п'ятницю, 5 травня, в Парижі буде зіграний матч чемпіонату світу з хокею, в якому зійдуться збірна Канади і збірна Чехії.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є північноамериканська команда. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Канади з коефіцієнтом 1,54. Можливий успіх Чехії тут оцінюється вище - 4,79. Нічийний результат - 4,92.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу канадців майже такий же коефіцієнт - 1,55. Вікторія чеської збірної тут оцінюється трохи нижче - 4,5, а ось нічия - 5.

Букмекерська контора William Hill ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Канади - 1,48, перемога Чехії - 5,25, нічия - 5,5.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал Знай.ua представляв учасників чемпіонату світу з хокею-2017.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото: Getty Images