Портал Eurovision World опублікував котирування західних букмекерських контор щодо переможця київського "Євробачення". Беззаперечний фаворитом є італійський співак Франческо Габбані з піснею Occidentali's karma - коефіцієнт 1,57.

На другому місці розташувався представник Португалії Сальвадор Собраль, який виконуватиме пісню Amar Pelos Dois - 8 до 1. Третє місце букмекери віддають болгарину Крістіану Костову (композиція Beautiful mess) - коефіцієнт 10 до 1.

Четвертим йде швед Робін Бенгтссон (I can't go on) - 11 до 1, а п'ятою - вірменка Artsvik (Fly with me) - коефіцієнт 15 до 1.

Українському гурту O.Torvald, який виконуватиме пісню Time, віддають 23-24 місце. Ставка на колектив Євгена Галича принесе у 201 раз більший виграш.

Півфінали "Євробачення-2017" відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня. 42 учасника боротимуться за нагороду у Міжнародному виставковому центрі.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможниця минулорічного "Євробачення" Джамала закликала українців не реагувати на можливі російські провокації під час конкурсу.