Одна людина загинула і ще п’ятеро осіб травмовані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на трасі Харків-Сімферополь, в Новомосковському районі Дніпропетровщини.

За інформацією прес-служби ДСНС області, трагедія сталася уранці. Очевидці повідомили, що зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Т-4 і Geely Emgrand.

На момент аварії в мікроавтобусі знаходилися четверо людей, а в іномарці – двоє. Внаслідок зіткнення загинула пасажирка Volkswagen. П’ятеро постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в центральну районну лікарню Новомосковська.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Для надання допомоги було залучено п’ятеро співробітників ДСНС та одна пожежно-рятувальна машина.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора, 29 квітня на Полтавщині сталася ДТП за участю трьох автомобілів, у результаті якої загинув інспектор поліції. Його коллегу забрала до лікарні карета "швидкої допомоги".