Російська телеведуча і новоспечена співачка Ольга Бузова продовжує рвати вітчизняні чарти.

Не встигла вона випустити нову композицію "Улететь", як вона одразу ж злетіла на першу сходинку в російському рейтингу iTunes.

Про це щаслива Бузова повідомила шанувальникам на сторінці в Instagram.

"Сьогодні в iTunes з'явилася моя вже четверта пісня Улететь, яку я вам обіцяла показати ще на початку квітня. Зараз мені повідомили з офісу iTunes в Росії, що я стала першим російським артистом за всю історію, чиї треки поспіль (поки що всі чотири: Под звуки поцелуев, Привыкаю Люди не верили, Улететь) потрапляли на перше місце цього чарту в першу ж годину після появи. А пісня Улететь взагалі завдяки вашій безмежній підтримці потрапила на перше місце за 15 хвилин після появи. Моєму щастю немає меж! Це означає, що я на вірному шляху, що мої люди завжди зі мною, що я роблю гарну музику, яка знаходить відгук у ваших серцях. Для мене це дуже важливо. Якби в мене була можливість, я б обняла кожного з вас! Ви даруєте мені величезну підтримку і надаєте сил творити і радувати вас ще більше", - написала Ольга.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Бузова в новому кліпі спалила весільну сукню.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще