Російська телеведуча і співачка Ольга Бузова продемонструвала в новому кліпі, як впоралася з переживаннями з приводу розлучення.

Прем'єра відео-роботи на пісню "Люди не вірили" відбулася 17 квітня на YouTube-каналі виконавиці.

В одному з кадрів Бузова спалює весільну сукню. Співачка підтвердила пресі, що наряд - не бутафорський. Вона дійсно виходила в ньому заміж і спалення стало своєрідною терапією після розлучення.

"Найзворушливіший момент - коли я спалюю свою весільну сукню. Я дуже переживала, але, щоб почати нове життя, потрібно вміти відпускати минуле. Це зробити дуже складно, але хочу порадити всім - це дійсно допомагає. Я не можу сказати, що остаточно розсталася з минулим, але я зуміла відпустити, пробачити, і мені здається, що скоро я зможу знову бути щасливою, а може, стану завидною нареченою", - розповіла Ольга.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато хто нещадно критикує творчість Бузової, але факт лишається фактом - без слуху і голосу телезірка якимось чином примудряється підкорювати музичний Олімп.

До слова, кліп "Люди не вірили" за три дні набрав понад 2 мільйони переглядів на YouTube.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Бузова натягнула чоботи до грудей.