У четвер, 20 квітня, у матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи бельгійський Генк на своєму полі зіграє з іспанською Сельтою. Початок - о 22:05. У першому матчі іспанці перемогли команду українця Руслана Малиновського з рахунком 3:2.

У перерві між поєдинками Ліги Європи Генк зіграв у своєму чемпіонаті з Кортрейком, і один із найперспективніших українських виконавців став героєм цього матча, забивши чудовим ударом зі штрафного. Гол Малиновського, який згодом увійшов у символічну збірну туру чемпіонату Бельгії, став єдиним у матчі і приніс чергову перемогу Генку.

Сельта в чемпіонаті Іспанії, як і Генк в першому матчі, зуміла тричі засмутити суперника - Гранаду. Голи в активі Хосебада (23-тя хвилина), Марсело Діаса (73-тя) і Клаудіо Боде (76-та). При цьому підопічні Едуардо Беріццо залишили свої ворота на замку.

На передматчевій прес-конференції наставник Сельти Едуардо Беріццо так прокоментував прийдешню зустріч:

- Маємо шанс увійти в історію клубу — вперше вийти у півфінал турніру. Будемо грати тільки на перемогу, проте треба пам'ятати і про захист, оскільки всього один гол господарів може перетворити наше перевага після першого матчу у ніщо.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Тренер Генка Альберт Стюйвенберг сказав таке:

- За будь-яких обставин повинні перемагати Сельту. Ми довели у Віго, що здатні боротися на рівних з суперником, однак тепер нам доведеться самим діяти першим номером. Не боїмося ризикувати, роблячи ставку на атаку, але ризик повинен бути виправданий, і гра в атаці не повинна позначатися на надійності оборони. Думаю, буде яскраве видовище. Усі квитки на матч розпродані, і впевнений, що не розчаруємо наших шанувальників.

Орієнтовні склади:

Сельта: Альварес, Мальо, Фонтас, Кабраль, Сісто, Васс, Бонгонда, Ернандес, Радойя, Гвідетті, Аспас.

Генк: Райан, Кастаньє, Коллі, Брабєц, Уронен, Троссард, Шрейверс, Посуело, Берге, Малиновський, Саматта.

Раніше портал Знай.ua повідомляв розклад і результати матчів Ліги Європи 2016/2017.

Фото Getty Images