Чеченських школярів із села Правобережжя попросили написати твір про російську телеведучу Ольгу Бузову.

Таке завдання 10-класникам дав викладач із суспільствознавства. Педагог упевнений: тема молодіжної культури його вихованцям набагато цікавіша, ніж події днів давно минулих, пишуть російські ЗМІ.

Підліткам запропонували трьох "героїв нашого часу" на вибір: співаків ЮрКісса і Єгора Кріда, а також Бузову. Й остання виявилася найпопулярнішою.

Школярі обговорили з учителем "феномен Ольги Бузової" - як звичайній дівчині вдалося стати відомою буквально на рівному місці і перетворитися на "героя масової культури сучасної Росії".

Популярність Ольги у Чечні зростає, як на дріжджах, після її візиту в Грозний у січні. Ведучу і співачку запросила 20-річна донька лідера країни - Айшат Кадирова, яка керує місцевим будинком моди Firdaws.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Бузова порізала вени браслетом Cartier.