У понеділок, 8 травня, в рамках 36-го туру англійської Прем'єр-ліги лідер першості Челсі на своєму полі розгромив Мідлсбро (3:0).

Команда Антоніо Конте забила два голи в першому таймі і один - у другому. Голи на свій рахунок записали Дієго Коста, Маркос Алонсо і Неманья Матіч.

Варто відзначити, що після цього поєдинку Мідлсбро втратив шанси на те, щоб залишитися в АПЛ на наступний сезон. А Челсі залишилося здобути одну перемогу в трьох поєдинках для того, щоб оформити чемпіонство.

Челсі - Мідлсбро 3:0
Голи: Коста, 23, Алонсо, 34, Матіч, 65.

Челсі: Куртуа - Аспілікуета, Луїс (Террі, 84), Кехілл - Мозес, Фабрегас, Матіч, Алонсо - Педро (Чалоба, 81), Азар (Вілліан, 71) - Коста.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Міддлсбро: Гузан - Фабіо, Чемберс, Гібсон, Френд - де Роон, Клейтон, Форшоу (Лідбіттер, 57) - Даунінг, Траоре (Бемфорд, 57) - Негредо (Гестед, 83).

Попередження: Фабіо, Бемфорд

До вашої уваги відеоогляд матчу:

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Арсенал впевнено обіграв Манчестер Юнайтед.

Фото: Getty Images