В рамках 34-го туру англійської Прем'єр-ліги Челсі на своєму полі в результативному поєдинку обіграв Саутгемптон (4:2).

Сині повели на 5-й хвилині матчу - Еден Азар відзначився після ассиста Дієго Кости. Однак ще в першому таймі гостям вдалося зрівняти рахунок зусиллями екс-гравця Челсі Оріоля Ромеу. Перед свистком на перерву футболісти Синіх вийшли вперед - Кехілл замкнув подачу з флангу після розіграшу стандарту.

У другому таймі перевагою володіли господарі і забили ще двічі - обидва голи на рахунку Кости. Особливо варто відзначити останнє взяття воріт, яке, можливо, претендуватиме на гол року в Англії.

Уже в компенсований час гостям таки вдалося забити ще один гол у ворота Тібо Куртуа (знову відзначився екс-гравець Челсі - на цей раз Райан Бертранд), але Аристократи зуміли довести справу до перемоги, і таким чином відірвалися від Тоттенгема, що йде другим, на сім очок.

Челсі - Саутгемптон 4:2
Голи: Азар, 5, Кехілл, 45+1, Коста, 54, 89 - Ромеу, 24, Бертранд, 90+3.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Челсі: Куртуа - Аспілікуета, Луїс, Кехілл - Мозес (Террі, 86), Канте, Матіч, Алонсо - Фабрегас (Педро, 76), Коста, Азар (Вілліан, 90).

Саутгемптон: Форстер - Седрік, Стівенс, Йосіда, Бертранд - Ромеу, Девіс - Уорд-Праус (Лонг, 82), Тадіч, Буфаль (Редмонд, 68) - Габбьядіні (Родрігес, 86).

Попередження: Канте, Фабрегас - Ромеу, Тадич.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Челсі здолав Тоттенгем і вийшов у фінал Кубка Англії.

Фото: Getty Images