У матчі 1/2 фіналу Кубку Англії Челсі здобув перемогу над іншим лондонським клубом - Тоттенгемом і вийшов у фінал турніру.

У протистоянні двох нинішніх лідерів чемпіонату Англії сильнішою виявилася команда Антоніо Конте, обігравши суперника 4:2. По ходу зустрічі підопічним Маурісіо Почеттіно двічі вдавалося зрівнювати рахунок, проте на голи Едена Азара й Неманьї Матіча під кінець поєдинку відповіді у Шпор уже не знайшлося.

Челсі - Тоттенгем 4:2

Голи: Вілліан 5, 43 (пен.), Азар, 75, Матіч, 81 - Кейн, 18, Аллі, 52

Челсі: Куртуа, Аспілікуета, Луїс, Аке, Мозес, Канте, Матіч, Алонсо, Педро (Фабрегас, 74), Батшуайї (Коста, 61), Вілліан (Азар, 61)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тоттенгем: Льоріс, Тріпп'єр, Даєр, Альдервейрельд, Вертонген, Ваньяма (Нкуду, 80), Дембеле, Аллі, Сон Хин Мін (Вокер, 68), Еріксен, Кейн

Попередження: Алонсо, Канте - Альдервейрельд, Аллі

Дивіться, як Челсі обіграв Тоттенгем у півфіналі Кубку Англії

У фіналі Кубку Англії Челсі зіграє з переможцем пари Арсенал - Манчестер Сіті. Другий півфінал англійської кубка відбудеться в неділю, 23 квітня.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, у протистоянні Арсенал - Манчестер Сіті букмекери вважають фаворитом команду Хосепа Гвардіоли.

Фото: Getty Images