У неділю, 23 квітня, в рамках півфіналу Кубка Англії на легендарному Уемблі Манчестер Сіті зустрінеться з Арсеналом.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є підопічні Хосепа Гвардіоли. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Ман Сіті з коефіцієнтом 1,84. Можливий успіх Канонірів тут оцінюється набагато вище - 4,05. Нічийний результат - 3,8.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Городян коефіцієнт 1,85. Вікторія підопічних Арсена Венгера тут оцінюється ще вище - 4,1, а нічия - 3,8.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Манчестер Сіті - 1,91, перемога Арсеналу - 4,2, нічия - 3,5.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в іншому півфінальному матчі Кубка Англії Челсі - Тоттенхем букмекери ставлять на перемогу підопічних Антоніо Конте.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото: Getty Images