Скандал, який розгорівся навколо гонорарів українських артистів за виступ на "Євробаченні", абсолютно незрозумілий чоловікові співачки Руслани Олександру Ксенофонтову: це ціна шоу на аудиторію у 200 мільйонів чоловік.

Як повідомляє "Комсомольська правда", чоловік пояснив, що гроші, які отримали артисти, покривають лише частину витрат. Адже постановки, костюми, режисура, сценографія, спецефекти, гроші для музикантів, хореографів і балету коштують чималих грошей, тому Джамала, Onuka і Руслана, можливо, доплатять за якісні виступи зі своєї кишені.

Зокрема, Ксенофонтов підкреслив, що ті 394 тисячі, які заплатили Руслані - це лише п'ята частина бюджету, тому розцінювати ці гроші як гонорар співачці не доводиться.

"Я не знаю, які суми дістануться Джамалі й Onukе після покриття всіх витрат на шоу. Що стосується Руслани, можу вам сказати, що наші витрати на шоу і відео, яке готує Руслана до виступу в інтервал-акті "Євробачення" більше ніж у 5 разів перевищує ту суму, яка буде нам компенсована з бюджету "Євробачення", - резюмував Ксенофонтов.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, скільки за "Євробачення" отримають Джамала і Onuka.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще