Сьогодні, 7 травня, у день церемонії відкриття музичного конкурсу "Євробачення-2017", до української столиці приїхав останній учасник з Португалії Сальвадор Собрал, який завтра вперше прорепетирує свій номер: пропустити всі попередні репетиції виконавця змусила важка хвороба серця.

Про це розповіли в прес-центрі організаторів "Євробачення". Відомо, що співак страждає від вродженої вади серця, тому у нього немає можливості конкурувати з іншими учасниками на однакових умовах.

Під час репетицій Сальвадора заміняла його сестра Луїза, яка є автором музичного номера. Сам португалець проведе першу і останню репетицію вранці, а вже ввечері показуватиме результати перед членами журі.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що вже сьогодні відбудеться урочисте відкриття музичного конкурсу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще