Сьогодні, 7 травня, в Києві відбудеться урочиста церемонія відкриття міжнародного музичного конкурсу "Євробачення-2017".

У зв'язку з цим в столиці частково обмежать пересування для транспортних засобів і пішоходів. Так, з 13:00 і до півночі обмеження діятимуть від Європейської площі до Паркової дороги по вулиці Грушевського в обидві сторони. Те ж саме стосується і самої Паркової дороги, а також Петровської алеї. Про це повідомляє прес-центр МВС.

"МВС звертається до учасників дорожнього руху з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, завчасно спланувати маршрути руху, неухильно дотримуватися вимог правил дорожнього руху", - звернулися до киян працівники прес-служби.

Також повідомляється, що до 25 травня у зв'язку з ремонтом комунальники частково обмежать рух на вулиці Богатирській та Луговій.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні відбудеться урочиста хода по червоній доріжці конкурсантів з 42 країн.