У неділю, 30 квітня, на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч 27-го туру Чорноморець - Динамо. Початок - о 19:30.

До цього кияни та одесити зустрічалися в рамках чемпіонату України 42 рази. 31 перемога в активі киян, чотири рази перемагали одесити, ще сім поєдинків завершилися нічиїми. Різниця м'ячів - 91:31 на користь Динамо.

Андрій Ярмоленко найбільше забив у ворота моряків серед всіх нині виступають виконавців динамівського колективу - в його активі вісім голів.

У першому колі нинішнього розіграшу Прем'єр-ліги Динамо втратило очки у матчі з Чорноморцем. Тоді Жуніор Мораєс, який недавно поїхав працювати в Китай, забив на 30-й хвилині, а на 90-й Євген Хачеріді зрізав м'яч у свої ворота, встановивши остаточний рахунок - 1:1.

У попередній зустрічі суперників у 22-му турі чемпіонату динамівці перемогли - 2:1 завдяки голам Ярмоленко і Сидорчука. У моряків відзначився Хочолава.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Проте останнім часом тренер Олександр Бабич так підготував команду, що вона демонструє просто вражаючі результати, по ходу обігравши Шахтар (2:1), Олександрії (1:0) і Зорю (2:1).

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа анонсував матч Чорноморець - Динамо.