У неділю, 16 квітня, в 25-му турі чемпіонату України з футболу Олександрія мінімально поступилася Чорноморцю (0:1). Номінальними господарями були одесити, однак через поганий стан поля в Одесі матч перенесли в Олександрію.

На честь великого свята Великодня вхід на стадіон Ніка був безкоштовний. Однак глялачі не побачили видовищної гри. Суперники зосередилися на надійній грі в обороні, а єдиний гол після подачі кутового забив джокер моряків Дмитро Коркішко, який вийшов на заміну.

Чорноморець - Олександрія - 1:0

Гол: 1:0 - Коркішко (83).

Чорноморець: Безрук, Татарков (Третьяков, 82), Аблітаров, Азацький, Каплієнко, Андрієвський, Ковалець, Кабаєв (Коркішко, 67), Хобленко, Данченко, Барілко (Еліас, 46).

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Олександрія: Леванідов, Сімінін, Басов, Шендрик, Бондаренко, Огіря, Банада, Леонов (Чантурішвілі, 70), Полярус (Путраш, 90), Прийомов (Старенький, 65), Пономар.

Попередження: Хобленко (16), Каплієнко (24), Еліас (51), Азацький (53), Коркішко (84) - Банада (41), Леонов (47), Огіря (90+3).

Вилучення: Хобленко (90+3, друге попередження).

Як вже повідомляв портал Знай.ua, Волинь перервала 12-матчеву серію без перемог.