У 25-му турі чемпіонату України зустрічались команди з другої шістки.Спершу полтавська Ворскла приймала львівські Карпати.

Команди продемонстрували не досить високий рівень атакувального футболу. На передній план виходила боротьба на кожному клаптику поля. В підсумку – 0:0.

Додамо, що Карпати не програють вже 7 матчів поспіль.

Ворскла - Карпати 0:0

Ворскла: Шуст - Сапай, Чижов (Остапенко, 61), Даллку, Ребенок - Кравченко, Саків - Мякушко, Шарпар, Пердута - Загорулько (Хльобас, 68).

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Карпати: Боровик - Нестеров, Лобай, Дитятьєв - Зубейко, Чачу (Гуцуляк, 54), Вербний, Матвієнко (Мірошниченко, 77) - Худоб'як (Грисьо, 83), Кльоц - Гладкий.

Також у поєдинку, який відбувався паралельно з грою Олімпік – Шахтар, Дніпро приймав кам’янську Сталь. Як і в поєдинку Ворскла – Карпати, Дніпро зі Сталью не створили достатньо гольових моментів. В підсумку суха нічия – 0:0.

Дніпро – Сталь 0:0

Дніпро: Лунін - Нагієв, Польовий, Адамюк, Сваток - Кочергін (Чеберко, 69), Вакулко (Когут, 79), Довбік (Баланюк, 73), Влад - Луньов, Лопиренок.

Сталь: Паньків - Іщенко, Пашаєв, Шабанов, да Сілва - Карасюк, Каленчук, Задерака (Малакян, 66), Стаменкович - Васін (Дебелко, 84), Карікарі (Деул, 80).

Відзначимо, що Дніпро не програє вже 9 матчів поспіль у чемпіонаті.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, Шахтар декласує Олімпік у донецькому дербі.