У п'ятницю, 14 квітня, матчем Зоря - Динамо, про який читайте в окремому матеріалі від Знай.ua, стартує 25-й тур чемпіонату України з футболу. У суботу тур продовжиться трьома поєдинками, а в неділю завершиться ще двома.

До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Ворскла - Карпати

15 квітня. Арбітр: Я. Козик. Полтава. Стадіон Ворскла ім. О. Бутовського.

Початок - 14:00. Трансляція - Футбол 2.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Котирування від Game Bet: Перемога Ворскли - 2.09, Нічия - 3.04, Перемога Карпат - 3.41.

Полтавці грають у рідних стінах і мають більше думати про атаку. Але Ворскла зараз переживає процес перезавантаження, який може тривати довгий час. А Карпати вже пройшли цей процес, команда стабілізувала гру, не поступаючись у п'яти матчах чемпіонату поспіль. Правда, останнього разу з Дніпром пропустили одразу два голи, що в попередніх чотирьох зустрічах було не притаманне львів'янам. Проте тренери напевно зробили висновки, а модна нині гра в три центральних захисників повинна убезпечити команду від великої кількості пропущенних м'ячів.

Прогноз Знай.ua - 0:1

Олімпік - Шахтар

15 квітня. Арбітр: С. Березка. Київ. Стадіон Динамо ім. В. Лобановського.

Початок - 17:00. Трансляція - Футбол 2.

Котирування від Game Bet: Перемога Олімпіка - 13.00, Нічия - 6.49, Перемога Шахтаря - 1.152.

Напередодні гірники змінили місце для тренувань. Перед Олімпіком Шахтар займався у передмісті столиці, у курортному містечку Ворзель на чудовому смарагдовому газоні. Серед втрат команди травма Івана Ордеця, участь якого у матчі під питання. Зате відновилися від пошкоджень Дентіньо і Тарас Степаненко. Для іміджу одного із грандів українського футболу прийдешній матч багато чого значить. У попередніх двох поєдинках Олімпік, який ще кілька сезонів тому виступав у першій лізі, зумів відібрати очки у більш грізного суперника, в обох випадках зігравши - 1:1. Звичайно, у футболі всяке можливе і підопічні Романа Санжара спробують і втретє насолити опоненту. Але слабо віриться, що команда Паулу Фонсеки в черговий раз наступить на одні й ті самі граблі. Ще й після першої в чемпіонаті поразки від Чорноморця (1:2).

Прогноз Знай.ua - 0:2

Дніпро - Сталь

15 квітня. Арбітр: О. Іванов. Дніпро. Дніпро-Арена.

Початок - 17:00. Трансляція - Уніан.

Котирування від Game Bet: Перемога Дніпра - 2.42, Нічия - 2.89, Перемога Сталі - 2.94.

Напередодні гравця Дніпра Олега Кожушка покарали трьохматчевою дискваліфікацією. Відтак у Дніпра є й позитивні моменти: з Карпатами дубль оформив Артем Довбик, який, схоже, починає виправдовувати аванси спеціалістів, які пророкували йому велике майбутнє, а Андрій Шевченко навіть запросив хлопця в табір нашої національної збірної. У Сталі роззабивався Кваме Карікарі, який в останніх матчах оформив хет-трик і дубль. Але тяжко сказати, які настрої панують усередині кам'янського колективу, адже подальша доля клубу зависла в повітрі.

Прогноз Знай.ua - 1:1

Волинь - Зірка

16 квітня. Арбітр: В. Романов. Луцьк. Стадіон Авангард.

Початок - 14:00. Трансляція - Уніан.

Котирування від Game Bet: Перемога Волині - 2.77, Нічия - 3.01, Перемога Зірки - 2.46.

Клуб Віталія Кварцяного показує ознаки оздоровлення: якщо раніше борги Волині перед футболістами і працівниками сягали семи місяців, то, за останніми даними, лучани виплатили борги за чотири місяці і в майбутньому обіцяють усім все виплатити. Але господарям, як Чорноморцю, треба кілька років, аби та молодь, яку нині підпускає тренерський штаб, адаптувалися у вищому дивізіоні і показували пристойний рівень гри і результатів. У гостей більш досвідчений колектив, який, судячи зі сторони, має більше шансів на успіх.

Прогноз Знай.ua - 1:2

Чорноморець - Олександрія

16 квітня. Арбітр: Д. Кутаков. Олександрія. КСК Ніка.

Початок - 17:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Game Bet: Перемога Чорноморця - 3.04, Нічия - 2.95, Перемога Олександрії - 2.31.

Одесити номінально приймають суперника дома, але фактично матч пройде в Олександрії, яка останнім часом забуксувала, і перед своїми вболівальниками підопічним Володимира Шарана обов'язково треба показати себе з найкращого боку. У той-таки час моряки, яких повинна була надихнути перемога над Шахтарем, мають шанси підловити суперника на контратаках.

Прогноз Знай.ua - 1:2

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що про Шовковського зняли документальний фільм.