У п'ятницю, 14 квітня, стартує 25-й тур чемпіонату України з футболу - у цей день відбудеться центральний матч туру, в якому луганська Зоря у Запоріжжі поміряється силами з київським Динамо.

До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Зоря - Динамо

14 квітня. Арбітр: А. Жабченко. Запоріжжя. Славутич-Арена.

Початок - 19:00. Трансляція - 2+2.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Котирування від Game Bet: Перемога Зорі - 5.90, Нічия - 4.23, Перемога Динамо - 1.44.

Після переходу на нову схему в три центральних захисники у Динамо налагодилися справи з результативністю. В двох останніх матчах команда Сергія Реброва забила вісім м'ячів: по чотири у ворота Олександрії та Олімпіка. В обох матчах вагому роль у результативних діях брав лідер атак киян Андрій Ярмоленко, який записав в актив чотири голи в двох матчах. Також цей футболіст віддав дві гольові передачі.

Луганці останным часом не можуть похвалитися якимись звитягами. З Шахтарем підопічні Юрія Вернидуба забили першими, однак у підсумку поступилися (1:2). З Олександрією не вийшло засмутити суперники бодай одним забитим м'ячем. Щоправда, й самі зуміли зберегти свої ворота на замку. Однак з Динамо Зоря завжди виходить неначе на останній бій, і попередніми роками виходило відбирати очки у киян. Тим більше у Запоріжжі вже мають почуватися як удома.

Дискваліфікованих у суперників немає.

Прогноз Знай.ua - 1:2

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що в особі нападника Динамо знайшли гідну заміну аргентинцю.

Фото Getty Images