Головний тренер львів'ян Олег Дулуб розповів, як безпрограшна 5-матчева серія позначається на психологічному стані футболістів Карпат, і торкнувся теми новачка Олександра Гладкого, який за Динамо не забив у чемпіонаті жодного м'яча, а за львівський колектив вже відзначився тричі.

– Хлопці працюють як і раніше. Те ж можу сказати і про їхнє ставлення до тренувань, теоретичних занять, ігор. Якби не згадали, я про цю серію і не задумався б. Ми долаємо дистанцію від матчу до матчу, набираємо очки з туру в тур. Живемо звичайної футбольним життям.

Чи рівноцінною виявилася заміна Бланко-Лещука на Гладкого? Не прихильник порівнювати футболістів або команди з різних ліг. Потрібно розуміти, що Гладкий – це Гладкий, а Бланко-Лещук – це Бланко-Лещук. Вони абсолютно різні за рівнем виконавської майстерності. У кожного є свої плюси і свої мінуси. Так, ми знайшли гідну заміну аргентинцю. На два місяці. А що буде далі – покаже час, - сказав білоруський фахівець.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що тренер Чорноморця розкрив секрети мотивації підопічних.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще