Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб розповів, як бореться зі шкідливими звичками в своїй команді.

- Не буду брехати, футболісти, що курять, в команді є. Але попереджав їх: як тільки буде падати фізична форма, то будемо розмовляти.

Думаю, в будь-якій команді є курці. Навіть коли я був футболістом, ми в Кубку УЄФА в Італії грали проти Болоньї, після матчу чекали автобус, який відвезе нас. Вийшов футболіст італійської команди, йде і сміливо курить. Я тоді дуже здивувався. Нам тоді це було незрозуміло. У них інше ставлення до подібних речей, інший менталітет. А нам доводилося ховатися (посміхається).

Ніде правди діти, що це дуже шкідлива звичка. Сам курю і ніяк кинути не можу. Вважаю, що спортсмен повинен бути спортсменом. Хоча б від куріння точно повинен відмовитися.

Але якщо випити келих вина або пива в день відпочинку, то нічого страшного тут немає. Всі ми люди. Важливо, щоб цей келих не перетворився на літр, два або три, - сказав Вернидуб офіційному сайту луганців.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що скандальний екс-форвард Динамо сфотографувався на фоні бару-ресторану.