Британський актор Бенедикт Камбербетч готується на роль вчителя, що не старіє та не боїться часу в екранізації популярного роману Метта Хейга "How To Stop Time".

Про це інформує "vertigo.com.ua".

Представники компанії Studiocanal оголосили про покупку прав на екранізацію картини. Книга, яка стала бестселером минулого літа розповідає історію про вчителя Тіма Хазарда, який на вигляд чоловіка у повному розквіті сил живе уже декілька століть. Причина такого тривалого існування насправді криється у рідкісній патології.

Камьербетч, крім акторської гри, також виступить в ролі виконавчого продюсера кінострічки.

Автор книги вже не вперше співпрацює з кінокомпаніями. Ще одна відома картина, яка вийшла на великі екрани з-під пера письменника, "Паддінгон" – про пригоди ведмедя, якого швидко полюбили наймолодші глядачі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", студія Warner Bros анонсувала перезапуск "Матриці".