Анімаційна стрічка "Халабудка" від студії "Укранімафільм" отримала почесну нагороду і на австрійському фестивалі ALPINALE.

Як повідомляє прес-служба Держкіно, журі відзначили мультфільм окремою нагородою.

Кінематографісти подякували авторам стрічки за нагадування про важливість людяності та взаємоповаги навіть за дуже складних обставин.

У мультику розповідається про старенький будиночок-халабудку. Він - предок сучасних будинків зі скла і бетону. Час залишив на ньому свій слід. Халабудка виглядає, як дідок, а за характером є ще дитиною.

Режисером картини був Манук Депоян.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: "Міньйони" зібрали в прокаті більше мільярда доларів

Державна анімаційна студія "Укранімафільм" дарує радість маленьким і дорослим глядачам з 1934 року. Серед їх найбільш відомих робіт такі стрічки, як "Острів скарбів", "Пригоди капітана Врунгеля", "Доктор Айболить" і серія мультфільмів про козаків.

Нагадаємо, що творців фільму "Плем'я" висунули на премію України імені Довженка в 2015 році.