Улюбленець глядачів та супергерой Халк не з'явиться в якості персонажа у фільмі "Перший месник 3: Громадянська війна", реліз якого запланували на травень 2016 року.

Про це пише Lenta.ru.

"Я повинен був знятися в картині, але, врешті-решт, мого героя вирішили викреслити зі сценарію. Я думаю, Marvel не хоче завчасно розповідати, що сталося з Халком, і зробить це пізніше, адже це дуже важливий персонаж", - розповів актор Марк Руффало, який грав роль супергероя.

Читайте також: В Єрусалимі зустрілися фанати коміксів і аніме (фото)

Він додав, що поки не знає, коли його герой повернеться на великий екран.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Картина "Перший месник 3" розповість про конфлікт між основними героями франшизи - Капітаном Америкою і Залізною людиною.

Привід для ворожнечі - прийняття акту про реєстрацію, згідно з яким, володарі суперздатностей повинні розкрити свої справжні імена та особи і працювати на уряд США. Тоні Старк підтримав закон, а Стів Роджерс вважає це порушенням громадянських прав.

Довідка. Халк - один із найпопулярніших героїв коміксів Marvel. Це - величезний зелений монстр, в якого перетворився вчений-фізик Брюс Беннер в результаті наукових експериментів з радіацією.